Frukostwebbinarium den 3/8 kl. 07.30 – 08.30 om det som har störst påverkan på elevernas lärande – undervisningens kvalitet

Det har blivit en sommartradition. De senaste åren har vi haft välbesökta frukostwebbinarier om Londons strategi och taktik när de vände elevresultaten. Passa på om du inte varit med tidigare. I år lägger vi till en jämförelse med svenska skolors motsvarande resa och erfarenheter från Uppvidinge kommun.

Under ett kort webbinarium får du ta del av Londons skolors extremt konkreta och logiska taktik – punkt för punkt – som lyfte skolorna från att vara de sämst till de bäst presterande i England. De hade fokus på undervisning på vetenskaplig grund i varje klassrum på ett sätt som skiljer sig från kvalitetsarbetet på svenska skolor.
Londons skolor når fortfarande på 2020-talet hög måluppfyllelse jämfört med övriga delar av England. Londons skolor presterar också på en nivå som är ovanlig för storstäder och för huvudstäder i en internationell jämförelse.

Presenteras på svenska med input direkt från våra partners: professor Sir Georgs Berwick, en av hjärnorna bakom Londons turn-around, samt Skolkompaniet/Fibbla Kompetens.

INNEHÅLL
– Londons strategi och taktik – i detalj
– Så har svenska skolor gjort motsvarande resa
– Så här mycket bättre har undervisningen blivit på Uppvidinge kommuns sex skolor

Anmäl dig till frukostwebbinariet genom att skicka ett mail till info@bravolesson.se

Välkommen! hälsar
Mats Rosenkvist
BRAVOLesson

På morgonen när du är pigg och innan alla andra göromål.
Webbinariet hålls mellan 07.30 – 08.30. Det är utan kostnad och kommer att genomföras i dialogform för att deltagarna ska kunna ställa frågor och få ut mesta möjliga av webbinariet. Begränsat antal platser. Vid anmälan och sedan “no-show” förbehåller vi oss rätten att debitera 900 kr per deltagare, exkl. moms.

BRAVOLesson logo

Skicklig undervisning i varje klassrum

 

+46 (0)10 - 516 40 90