Under BETT i London den 23 – 26 januari visar vi gärna BRAVOLesson och följande nyheter samt smarta funktioner. Välkommen till monter F60 som vi delar på tillsammans med vår engelska partner Derventio Education.

NYHET! BRAVOLesson Analys – statistikmodul för kommuner och friskoleorganisationer 
Den statistikmodul som är standard inne i BRAVOLesson finns nu för kommuner och organisationer med flera skolenheter. Det innebär att man kan ta fram statistik över hur undervisningen utvecklas för en skola, för flera skolor eller för alla skolor.

NYHET! BRAVOLesson App – för iOS och Android
Under januari släpper vi BRAVOLesson App som kan laddas ner GRATIS från AppStore och Google Play.
Med den kan man bland annat enkelt ladda upp filmade videosekvenser eller bilder direkt till sitt eget Video- och mediaarkiv i BRAVOLesson.

NYHET! Spara lektionsplaneringen kopplad till lektionsobservationen
Vi har gjort förbättringar i det som tidigare hette Mitt videoarkiv och döpt om det till Mitt video- och mediaarkiv. Nu kan man enkelt koppla lärarens/sin egen lektionsplan till den sparade lektionsobservationen. 

NYHET! Notifieringar via epost
För de skolor och kommuner som har skollicenser och egna konton för alla lärare kan man man nu välja att koppla på notifieringar via epost. Då får pedagogen/användaren ett meddelande och en länk till BRAVOLesson när en lektionsobservation eller videoobservation om hen har blivit:
– planerad 
– sparad
– ändrad

SMART FUNKTION! Jämför er uppfattning om vad kvalitet i undervisningen är
Vi vill också peka på en smart funktion för att förbättra undervisningen tillsammans. Om två lärare besöker en kollegas lektion kan de i BRAVOLesson upprätta vars ett observationsunderlag och efter lektionen jämföra hur de upplevde den.

Vi ses på BETT!

 

 

BRAVOLesson logo

Skicklig undervisning i varje klassrum

 

+46 (0)10 - 516 40 90