När semestern nu står för dörren så summerar vi ett spännande och intensivt andra läsår sedan BRAVOLesson lanserades i augusti 2017. Tillsammans med kunder och samarbetspartners har vi kommit till ännu djupare insikter och utvecklat både våra tjänster och BRAVOlessons funktioner. Tack allihopa och ha en skön sommar!

Några highlights från läsåret som gått

  • Ytterligare kommunala vuxenutbildningar har valt BRAVOLesson. Allbo Lärcenter i Alvesta kommun tecknade licens till 2021 och skapar en plan för bättre och bättre undervisning tillsammans med sina förstelärare.
  • 12 skolor i Ludvika kommun gjorde 450 lektionsobservationer på tre månader och fick nya gemensamma perspektiv… ett första steg i deras plan för bättre och bättre undervisning. Planen har det kollegiala namnet “Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här“.
  • Kunskapsskolan gick vidare med BRAVOLesson – nu börjar Kunskapsgymnasiet i Malmö.
  • Vårt bibliotek med underlag för lektionsobservationer fick minst ett besök per dag och växte med fler och fler underlag.
  • Vi släppte både BRAVOLesson App, för att superenkelt filma och göra videobservationer, samt BRAVOLesson Analys med statistikfunktioner för kommuner.
BRAVOLesson logo

Skicklig undervisning i varje klassrum

 

+46 (0)10 - 516 40 90