Frukostwebbinarium 11/1 kl. 07.30 – 08.30

Passa på! Ett mycket uppskattat webbinarium som går i repris för tredje gången, kostnadsfritt.
Den här gången visar vi även att förutsättningarna nu är på plats för att genomföra motsvarande i svenska kommuner/skolorganisationer.

Under ett kort webbinarium får du ta del av Londons skolors extremt konkreta och logiska taktik – punkt för punkt – som lyfte skolorna från att vara de sämst till de bäst presterande i England. De hade fokus på evidensbaserad undervisning i varje klassrum.
Londons skolor når fortfarande på 2020-talet hög måluppfyllelse jämfört med övriga delar av England. Londons skolor presterar också på en nivå som är ovanlig för storstäder och för huvudstäder i en internationell jämförelse.

Presenteras på svenska med input direkt från en av hjärnorna bakom Londons turn-around, professor Sir Georgs Berwick, samt våra partners Skoldialogen/Fibbla Kompetens.

INNEHÅLL
– Londons strategi och taktik – i detalj
– Nu är förutsättningarna på plats för att “göra en London” även i din kommun
– 3-årigt projekt i 3 kommuner planeras nu tillsammans med Linköpings Universitet

Anmäl dig till frukostwebbinariet genom att skicka ett mail till info@bravolesson.se

Välkommen! hälsar
Mats Rosenkvist
BRAVOLesson

På morgonen när du är pigg och innan dina möten startar.
Webbinariet hålls den 11/1 mellan 07.30 – 08.30. Det är utan kostnad och kommer att genomföras i dialogform för att deltagarna ska kunna ställa frågor och få ut mesta möjliga av webbinariet. Begränsat antal platser. Anmälan och sedan “no-show” debiteras med 400 kr per deltagare, exkl. moms.

BRAVOLesson logo

Skicklig undervisning i varje klassrum

 

+46 (0)10 - 516 40 90