BRAVOlesson är idag ett kluster med experter och forskare med fokus på att utveckla undervisningsskicklighet. Från och med nu ingår Jessika Müller som anställd i BRAVOLesson. Hon fortsätter att vara en undervisnings- och lärandefokuserande rektor på Trolle Ljungby skola i Skåne, men en dag i veckan (tisdagar) kommer hon nu att ge konkreta råd till andra skolledare och skolutvecklare. Hon kommer att dela med sig av om hur man sätter systematiskt fokus på undervisningen – om hur man tillsammans med lärarna utvecklar den och en professionell kultur med fokus på lärande.

Boka 1-timmas rådgivning här och ställ frågor till Jessika – kostnadsfritt

– En konkret åtgärd som jag har varit extremt nöjd med är att jag har frigjort en klocktimma per vecka och säkerställt att vi pratar om undervisning under min ledning, säger Jessika Müller.

– Svensk skola sätter nu mer och mer fokus på att utveckla undervisningens kvalitet. Då känns det bra att stärka teamet med en skolledare som framgångsrikt gjort verkstad av det som forskning återkommande pekar på är viktigast för eleverna. Jessika är en ovanligt systematisk, konkret och positiv skolledare. Det här kommer att bli kul, säger Mats Rosenkvist, grundare av BRAVOLesson.

BRAVOLesson logo

Skicklig undervisning i varje klassrum

 

+46 (0)10 - 516 40 90