Tid11 Januari 2024 07:30 – 08:30
Plats: Webbinarium

Ett högaktuellt, mycket uppskattat och kostnadsfritt webbinarium i repris den 11 januari 2024 kl. 7.30 – 8.30

I början av 2000-talet var kunskapsresultaten låga och det var kaos i många av Londons skolors klassrum. Men på bara några år lyckades stadens skolor inte bara vända trenden, de gick till att vara de bäst presterande i England. Idag under 2020-talet har Londons skolor fortfarande höga kunskapsresultat jämfört med övriga delar av England och även i en internationell jämförelse med andra stor- och huvudstäder.

I detta webbinarium får du ta del av Londons skolors extremt konkreta och logiska plan punkt för punkt. De satte fokus på undervisning på vetenskaplig grund i varje klassrum.

Presenteras på svenska efter en kort introduktion av en av våra samarbetspartners, Professor Sir Georgs Berwick, en av hjärnorna bakom Londons turn-around.

INNEHÅLL
– Londons strategi och taktik – i detalj
– Insikter från vårt arbete i Sverige tillsammans med Linköpings Universitet
– Nu är förutsättningarna på plats för att “göra en London” även i din kommun

Klicka här för att anmäla dig

God Jul och varmt välkommen!
önskar

Mats Rosenkvist, BRAVOLesson och Prof. Sir George Berwick, London

På morgonen när du är pigg och innan dina möten startar.
Webbinariet hålls den 11/1 mellan 07.30 – 08.30. Det är utan kostnad och kommer att genomföras i dialogform för att deltagarna ska kunna ställa frågor och få ut mesta möjliga av webbinariet. Begränsat antal platser. Vid anmälan och sedan “no-show” förbehåller vi oss rätten att debitera med 1.100 kr per deltagare, exkl. moms.

BRAVOLesson logo

Skicklig undervisning i varje klassrum

 

+46 (0)10 - 516 40 90