BÄTTRE OCH BÄTTRE UNDERVISNING

Digitalisering som påverkar era elevers inlärning – redan nästa termin

Boka ett 30-minuters seminarium under SETT

Välkommen till något av våra 30-minuters seminarier under SETT. Vi går igenom hur man kan tänka och göra för att implementera systematiskt arbete för att undervisningen ska bli bättre och bättre. Dessutom visar vi hur BRAVOLesson fungerar för att möjliggöra och stötta både systematik och utveckling. 

Seminarierna genomförs och är kostnadsfria varje mässdag tisdag till torsdag i konferensdelen på SETT. Begränsat antal platser. Först till kvarn…
Anmäl dig/er med formuläret nedan. 

Boka din plats på ett seminarium under BETT.

Välj datum och tid

Hantering av dina personuppgifter

BRAVOLesson/Successful Schools Sweden sparar och hanterar dina personuppgifter i enligthet med EU:s GDPR. Du kan närsomhelst stoppa ytterligare information från oss om bättre och bättre undervisning. Det gör du via en länk i varje utskick. Informationen sparas i system utanför EU och hanteras av våra kontrakterade samarbetspartners för vår räkning. Informationen kommer aldrig göras tillgänglig för tredje part att använda för eget syfte. För att bättre anpassa utbudet av informationen vi presenterar dig, kan dina uppgifter komma att kombineras med andra källor, s k profilering.

Om du misstänker att dina uppgifter missbrukas kan du göra en anmälan till en dataskyddsmyndighet.